1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Autojumble 2024

Juni 2024

Oldtimers Te Koop >

British Autojumble in Waalwijk heeft meer dan 1000 Engelse oldtimers en veel gezelligheid. Op het Lido-terrein zijn jaarlijks meer dan 2000 bezoekers aanwezig. Hier komen de leden van alle mogelijke Engelse autoclubs samen om hun geweldige auto's te presenteren. Op het evenement is er ook de mogelijkheid om onderdelen en oldtimers te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zullen veel handelaren hun auto gerelateerde producten presenteren. Dit geweldige evenement wordt gehouden in juni 2024.

 

Naast het bewonderen van oldtimers en hun onderdelen zal de Mardigrass-jazzband aanwezig zijn om hun geweldige dixi-muziek te verzorgen. Onder het genot van de band is er volop gelegenheid om een ​​hapje en een drankje te pakken op het horecaplein. Het is een dag waar hereniging, plezier en herkenning de hoofdrol spelen. De implementatie is in handen van het Britse Autojumble-team en MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u op uw gemak rondkijken. Dit oldtimer evenement in Waalwijk is gratis! Het adres is Lido Park in Waalwijk.