1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Autojumble 2023

Juni 2023

Oldtimers Te Koop >

Er staan ​​meer dan 1000 Engelse oldtimers en veel gezelligheid: British Autojumble in Waalwijk. Op het Lido-terrein zijn meer dan 2000 bezoekers aanwezig. De leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen samen om hun geweldige auto's te laten zien. Op het evenement is er ook de mogelijkheid om onderdelen en oldtimers te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zullen veel handelaren hun auto gerelateerde producten presenteren. Dit geweldige evenement is in juni 2023.

 

De Mardigrass-jazzband zal er zijn om voor hun geweldige dixi-muziek te zorgen, naast het bewonderen van oldtimers en hun onderdelen. Onder het genot van de band is er volop gelegenheid om een ​​hapje en een drankje te pakken op het horecaplein. Het is een dag waar hereniging, plezier en herkenning de hoofdrol spelen. De uitvoering is in handen van het Britse Autojumble-team en MG Carclub is verantwoordelijk voor de organisatie.

 

U kunt rondkijken en genieten van alle mooie auto's dankzij de ruime openingstijden. De toegangsprijs bedraagt niks, want dit oldtimer evenement in Waalwijk is gratis! Het adres is Lido Park in Waalwijk.