1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Autojumble 2022

Juni 2022

Oldtimers Te Koop >

Er zijn meer dan 1000 Engelse oldtimers en veel gezelligheid: Britisch Autojumble in Waalwijk. Er zijn meer dan 2000 bezoekers aanwezig op het Lido terrein. De leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen bijeen om hun geweldige auto’s te laten zien. Op het evenement is er ook de mogelijkheid om er onderdelen en oldtimers te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zullen vele handelaren hun auto gerelateerde producten presenteren. Dit veelzijdige evenement is in juni 2022.

 

De Mardigrassjazzband zal aanwezig zijn om te zorgen voor hun geweldige diximuziek naast het bewonderen van oldtimers en de onderdelen ervan. Terwijl u aan het genieten bent van de band is er volop gelegenheid om een hapje en een drankje te pakken op het horecaplein. Het is een dag waar weerzien, gezelligheid en herkenning de hoofdrol spelen. De uitvoering is in handen van het Britisch Autojumble team en MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie.

 

U kunt rustig rondkijken en genieten van alle prachtige auto’s dankzij de ruime openingstijden. De toegangsprijs bedraagt niets, dit oldtimer evenement in Waalwijk is namelijk gratis! Het adres is Lido Park in Waalwijk.