1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Autojumble 2021

Juni 2021

Oldtimers Te Koop >

Britisch Autojumble is een evenement van meer dan 1000 Engelse oldtimers en veel gezelligheid, mede dankzij de meer dan 2000 bezoekers die aanwezig zijn op het Lido terrein. Alle leden van de mogelijke Engelse autoclubs komen bijeen om hun prachtige auto’s te laten zien. U kunt er ook onderdelen en oldtimers kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zullen vele handelaren hun auto gerelateerde producten presenteren. Dit geweldige evenement vindt plaats in juni 2021.

 

Naast het bewonderen van oldtimers en de onderdelen ervan zal de Mardigrassjazzband aanwezig zijn om te zorgen voor hun geweldige diximuziek. Er is volop gelegenheid om een hapje en een drankje te pakken op het horecaplein terwijl u aan het genieten bent van de band. Het is een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdrol spelen. De MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering is in handen van het Britisch Autojumble team.

 

Dankzij de ruime openingstijden krijgt u de gelegenheid om rustig rond te kijken en te genieten van al het moois. De toegangsprijs bedraagt niets, dit oldtimer evenement in Waalwijk is namelijk gratis! Het adres is Lido Park in Waalwijk.