1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

British Autojumble 2020

21 juni 2020

Oldtimers Te Koop >

Britisch Autojumble is een beurs van meer dan 1000 Engelse oldtimers en veel gezelligheid. Er zijn meer dan 2000 bezoekers aanwezig op het Lido terrein. Alle leden van de mogelijke Engelse autoclubs komen bijeen om hun prachtige auto’s te laten zien. Ook kunt u er onderdelen en oldtimers kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zullen vele handelaren hun auto gerelateerde producten presenteren. Dit veelzijdige evenement vindt plaats op 21 juni 2020.

 

Naast het bewonderen van oldtimers en de onderdelen ervan zal de Mardigrassjazzband aanwezig zijn om te zorgen voor hun geweldige diximuziek. Terwijl u aan het genieten bent van de band is er volop gelegenheid om een hapje en een drankje te pakken op het horecaplein. Het is een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdrol spelen. De MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering is in handen van het Britisch Autojumble team.

 

De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om rustig rond te kijken en te genieten van al het moois. De toegangsprijs bedraagt niets, dit oldtimer evenement in Waalwijk is namelijk gratis! Het adres is Lido Park in Waalwijk.