1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Bremen Classic Motorshow 2022

Februari 2022.

Oldtimers Te Koop >

Bremen Classic Motorshow is de eerste grote oldtimerbeurs van het jaar. Hier vindt u alle klassieke voertuigen die u nodig hebt voor een geslaagde start van het seizoen: auto's, motorfietsen, reserveonderdelen, restauratietips, jonge klassiekers en historische motorsport. Met een tentoonstellingsoppervlakte van 4651 m² in acht zalen, zo’n 45.000 bezoekers en 650 exposanten uit 12 landen, is de Bremen Classic Motorshow de place to be voor alle liefhebbers van klassieke auto's.

 

De buitengewone sfeer en de unieke speciale shows voor auto's en motorfietsen, de expertise van het publiek en het aanbod van hoogwaardige tentoonstellingen zijn al jaren de reden achter het succes van de Bremen Classic Motorshow. Vrienden, gelijkgestemde mensen, experts en verzamelaars komen hier samen om te ontspannen en te praten over auto's en motorfietsen.

 

Er zijn ruime openingstijden dus kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige beurs. De toegangsprijs bedraagt zo ongeveer €16 per persoon per dag en voor twee dagen betaalt u ongeveer €24 per persoon. Reis met gemak van en naar de tentoonstelling: u kunt gebruik maken van de nieuwe Park & Ride-faciliteiten op de luchthaven (parkeerplaats 1). Volg de luchthavenborden in Bremen: Parkeer- en tramticket voor € 7 (prijs per voertuig voor alle passagiers, inclusief terugreis met de tram). De reis duurt ongeveer 18 minuten. Stop bij Blumenthalstraße.

 

Reis comfortabel naar de voordeur van het beurscentrum - vermijd files en zoeken naar een parkeerplaats!