1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Bremen Classic Motorshow 2021

Februari 2021.

Oldtimers Te Koop >

De eerste grote oldtimertentoonstelling van het jaar is Bremen Classic Motorshow. Hier vindt u alle klassieke voertuigen die u nodig hebt voor een geslaagde start van het seizoen: auto's, motorfietsen, jonge klassiekers, historische motorsport, reserveonderdelen en restauratietips. Met een tentoonstellingsoppervlakte bestaande uit acht zalen van in totaal 4651 m², ongeveer 45.000 bezoekers en 650 exposanten uit 12 landen, is de Bremen Classic Motorshow de place to be voor alle fans van klassieke auto's.

 

Vrienden, gelijkgestemde mensen, experts en verzamelaars komen hier samen om te ontspannen en te praten over auto's en motorfietsen. De expertise van het publiek, het aanbod van hoogwaardige tentoonstellingen, de buitengewone sfeer en de unieke speciale shows voor auto's en motorfietsen zijn al jaren de reden achter het succes van de Bremen Classic Motorshow. Het seizoen begint in Bremen!

 

De openingstijden van de beurs zijn erg breed. Hierdoor kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige expositie. De toegangsprijs bedraagt ongeveer €16 per persoon per dag en voor twee dagen betaalt u zo’n €24 per persoon. U kunt met gemak reizen van en naar de tentoonstelling: Gebruik de nieuwe Park & Ride-faciliteiten op de luchthaven (parkeerplaats 1). Volg eenvoudig de luchthavenborden in Bremen: Parkeer- en tramticket voor € 7 (prijs per voertuig voor alle passagiers, inclusief terugreis met de tram). De reis duurt ongeveer 18 minuten. Stap uit bij Blumenthalstraße.

Reis comfortabel naar de voordeur van het beurscentrum - vermijd files en zoeken naar een parkeerplaats!