1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

AvD Oldtimer Grand Prix 2023

Augustus 2023

Oldtimers Te Koop >

Een van de grootste en populairste oldtimerevenementen ter wereld is de AvD-Oldtimer-Grand-Prix op de Nürburgring in Duitsland. Het evenement heeft meer dan 60.000 toeschouwers en een adembenemend startveld. De 7 decennia aan motorsportgeschiedenis geven u de kans een spectaculaire en unieke reis te beleven. In augustus 2023 vindt dit evenement plaats.

 

Dankzij de ongeveer 500 raceauto’s variërend van het einde van de twintigste tot het begin van de tachtigste eeuw, biedt het evenement een virtuele tijdreis. Er worden 75 minuten kwalificatie en 180 minuten racing voltooid op de vrijdag van het AvD weekend. Er wordt hierbij rekening gehouden met de tijden van de rest van het programma.

 

U kunt rustig rondkijken en genieten van de races en oldtimers dankzij de ruime openingstijden. Het evenement vindt plaats op de Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Voor een toegangsticket betaalt u ongeveer €28 voor op de vrijdag, €44 voor de zaterdag en €42 voor de zondag. Een weekend ticket kost u €65. Voor verdere informatie kunt u kijken op de officiële website.