1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

AvD Oldtimer Grand Prix 2022

Augustus 2022

Oldtimers Te Koop >

Dankzij de meer dan 60.000 toeschouwers en het adembenemende startveld is de AvD-Oldtimer-Grand-Prix op de Nürburgring in Duitsland een van de grootste en populairste oldtimerevenementen ter wereld. De 7 decennia aan motorsportgeschiedenis laat u een spectaculaire en unieke reis beleven. Dit evenement zal worden gehouden in augustus 2022.

 

Er zijn ongeveer 500 raceauto’s variërend van het einde van de twintigste tot het begin van de tachtigste eeuw. Deze zorgen tijdens het evenement voor een virtuele tijdreis. Op de vrijdag van het AvD weekend worden 75 minuten kwalificatie en 180 minuten racing gehouden. Er wordt hierbij rekening gehouden met de tijden van de rest van het programma.

 

U kunt door de ruime openingstijden rustig rond kijken en genieten van de races en oldtimers. Het evenement vindt plaats op de Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. Voor een toegangskaartje betaalt u ongeveer €28 voor op de vrijdag,  €44 voor de zaterdag en €42 voor de zondag. Voor een weekendticket betaalt u €65. Kijk op de officiële website voor verdere informatie.