1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

AvD Oldtimer Grand Prix 2021

Augustus 2021

Oldtimers Te Koop >

Er zijn meer dan 60.000 toeschouwers en er is een fantastisch startveld: de AvD-Oldtimer-Grand-Prix op de Nürburgring in Duitsland is een van de grootste en populairste oldtimerevenementen ter wereld. Door de 7 decennia aan motorsportgeschiedenis kunt u een spectaculaire en unieke reis beleven. Dit evenement zal in augustus 2021 plaatvinden.

 

Met zo’n 500 raceauto’s variërend van het einde van de twintigste tot het begin van de tachtigste eeuw, biedt het evenement een virtuele tijdreis. Er worden op de vrijdag van het AvD weekend 75 minuten kwalificatie en 180 minuten racing voltooid. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de tijden van de rest van het programma.

 

Door de ruime openingstijden kunt u rustig rond kijken en genieten van de races en oldtimers. Het evenement vindt plaats op de Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. De toegangsprijzen bedragen zo’n €28 voor op de vrijdag, €44 voor de zaterdag en €42 voor de zondag. Voor een weekendticket betaalt u €65. Kijk op de officiële website voor verdere informatie.