1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

AvD Oldtimer Grand Prix 2020

7 tot en met 9 augustus 2020

Oldtimers Te Koop >

Met meer dan 60.000 toeschouwers en een adembenemend startveld is de AvD-Oldtimer-Grand-Prix op de Nürburgring in Duitsland een van de grootste en populairste oldtimerevenementen ter wereld. Dankzij de 7 decennia aan motorsportgeschiedenis kunt u een spectaculaire en unieke reis beleven. Op 7 tot en met 9 augustus 2020 zal dit evenement plaatsvinden.

 

Met ongeveer 500 raceauto’s variërend van het einde van de twintigste tot het begin van de tachtigste eeuw, biedt het evenement een virtuele tijdreis. Op de vrijdag van het AvD weekend worden 75 minuten kwalificatie en 180 minuten racing voltooid. Er wordt hierbij rekening gehouden met de tijden van de rest van het programma.

 

De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om rustig rond te kijken en te genieten van de races en oldtimers. Het evenement vindt plaats op de Nordschleife & Grand-Prix-Strecke. De toegangsprijzen bedragen ongeveer €28 voor op de vrijdag, €44 voor de zaterdag en €42 voor de zondag. Voor een weekendticket betaalt u €65. Kijk op de officiële website voor verdere informatie.