1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Automotoretro 2022

Januari – februari 2022.

Oldtimers Te Koop >

Automotoretrò is de grote tentoonstelling in Turijn gewijd aan klassieke voertuigen. Een selectie van de mooiste juwelen uit de motor- en autogeschiedenis worden sinds 1983 gepresenteerd. Het is gemaakt door vier leden van het Scuderia Rododendri-raceteam, waaronder Beppe Gianoglio die samen met het bedrijf Bea Srl de evenementenorganisatie leidt. Samen met zijn tweelingevenement Automotoracing biedt het vandaag de dag een ruime 1.200 exposanten en 67.000 bezoekers uit heel Europa, met een sterke Franse, Zwitserse, Britse, Spaanse, Duitse, Oostenrijkse en Nederlandse aanwezigheid. Dit evenement zal plaatsvinden in januari / februari 2022.

 

De intentie van de organisatoren was altijd al om hun passie te delen met de vele gasten, door privécollectie en de verspreiding van de autocultuur aan te moedigen. Het evenement is erin geslaagd om al vanaf de eerste editie zijn succes telkens weer te vernieuwen, wat bezoekers elk jaar een unieke ervaring biedt. Wandelend over de grote paviljoens van Lingotto Fiere di Torino, kunt u enkele van de meest waardevolle en originele modellen bewonderen die ooit zijn vervaardigd door de grote namen van de internationale auto-industrie: Fiat, Jaguar, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Alfa Romeo, Ford, Renault, Volkswagen, Lancia, Audi, Jeep, Abarth en nog veel meer.

 

De beurs heeft ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken. Voor een toegangskaartje betaalt u zo’n €15 per persoon. Het adres is Via Demonte, 1/D, 10126 Torino TO, Italië.