1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Automotoretro 2020

30 jan. 2020 – 2 feb. 2020

Oldtimers Te Koop >

Automotoretrò is de grote tentoonstelling in Turijn gewijd aan klassieke voertuigen. Sinds 1983 presenteert het een selectie van de mooiste juwelen uit de motor- en autogeschiedenis. Het is gemaakt door vier leden van het Scuderia Rododendri-raceteam, waaronder Beppe Gianoglio die samen met het bedrijf Bea Srl de evenementenorganisatie leidt. Samen met zijn tweelingevenement Automotoracing biedt het vandaag meer dan 1.200 exposanten en 67.000 bezoekers uit heel Europa, met een sterke Franse, Zwitserse, Britse, Spaanse, Duitse, Oostenrijkse en Nederlandse aanwezigheid. Dit evenement zal plaatsvinden in januari / februari 2020.

 

De intentie van de organisatoren was altijd al om hun passie te delen met de vele gasten, door privécollectie en de verspreiding van de autocultuur aan te moedigen. Vanaf de eerste editie is het evenement erin geslaagd om zijn succes telkens weer te vernieuwen, wat bezoekers elk jaar een unieke ervaring biedt. Wandelend over de grote paviljoens van Lingotto Fiere di Torino, kunt u enkele van de meest waardevolle en originele modellen bewonderen die ooit zijn vervaardigd door de grote namen van de internationale auto-industrie: Fiat, Lancia, Audi, Jeep, Abarth, Jaguar, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Alfa Romeo, Ford, Renault, Volkswagen en nog veel meer.

 

De beurs biedt ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken. Voor een toegangskaartje betaalt u €15 per persoon. Het adres is Via Demonte, 1/D, 10126 Torino TO, Italië.