1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Auto Moto Depoca 2024

Oktober 2024

Oldtimers Te Koop >

Meer dan 45.000 enthousiastelingen uit heel Europa komen naar Padua om de fantastische oldtimers en originele onderdelen te vinden en bewonderen. Het gaat over Auto Moto D’Epoca: de belangrijkste Italiaanse show van oldtimers en motorfietsen. In een tentoonstellingsruimte van 90.000 m² zullen meer dan 5000 auto’s voor u paraat staan. Dit zal plaatsvinden in oktober 2024.

 

op Auto Moto D’epoca zijn meer dan 1600 exposanten aanwezig die u alles kunnen vertellen over de auto’s en motoren. Daarnaast trekt het jaarlijks maar liefst 120.000 bezoekers uit heel Europa. De expositie biedt een verscheidenheid aan modelauto’s tot onderdelen en van oldtimers tot droomauto’s. Ook zijn er nog 500 motoren die u kunt bewonderen. U kunt hier uiteraard oldtimers en onderdelen kopen.

 

Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het moois. De toegangsprijs kost niet veel en is daarom zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Mocht u van ver komen, dan kunt u op de website van het evenement zoeken naar een geschikt hotel in de buurt. Voor de routebeschrijving kunt u ook een bezoek brengen aan de officiële website. Het adres is Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.