1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Auto Moto Depoca 2023

Oktober 2023

Oldtimers Te Koop >

In een tentoonstellingsruimte van 90.000 m² waarin meer dan 5000 auto’s paraat staan is Auto Moto D’Epoca is belangrijkste Italiaanse show van oldtimers en motorfietsen. De show voldoet aan de behoeften van de meer dan 45.000 enthousiastelingen uit heel Europa. Om de geweldige oldtimers en originele onderdelen te vinden en bewonderen zullen zij naar Padua komen. De beurs vindt plaats in oktober 2023.

 

Auto Moto D’epoca trekt ieder jaar zeker 120.000 bezoekers uit heel Europa. Op de beurs is een verscheidenheid aan modelauto’s tot onderdelen en van oldtimers tot droomauto’s aanwezig. Daarnaast zijn er ruim 500 motoren die u kunt bewonderen en 1600 standhouders die u alles kunnen vertellen over de auto’s en motoren. U kunt hier uiteraard ook oldtimers kopen.

 

De expositie heeft ruime openingstijden die u de kans geven om rustig rond te kijken. De toegangsprijs kost niet veel en is daarom zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. U kunt op de website van deze beurs zoeken naar een geschikt hotel in de buurt, mocht u van ver komen. Voor de routebeschrijving kunt u ook een bezoek brengen aan de officiële website. Het adres is Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.