1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Auto Moto Depoca 2022

Oktober 2022

Oldtimers Te Koop >

Auto Moto D’Epoca is de belangrijkste Italiaanse show van oldtimers en motorfietsen. In een tentoonstellingsruimte van 90.000 m² zullen meer dan 5000 auto’s voor u paraat staan. De show voldoet aan de behoeften van de meer dan 45.000 enthousiastelingen uit heel Europa. Zij komen naar Padua om de fantastische oldtimers en originele onderdelen te vinden en bewonderen. De beurs zal plaatsvinden in oktober 2022.

 

Auto Moto D’epoca trekt jaarlijks maar liefst 120.000 bezoekers uit heel Europa. De expositie biedt een verscheidenheid aan modelauto’s tot onderdelen en van oldtimers tot droomauto’s. Er zijn maar liefst 1600 standhouders aanwezig die u alles kunnen vertellen over de auto’s en motoren. Daarnaast zijn er nog 500 motoren die u kunt bewonderen. U kunt hier uiteraard ook oldtimers kopen.

 

Er zijn ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om rustig rond te kijken. De toegangsprijs bedraagt niet veel en is daarom zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Op de website van het evenement kunt u zoeken naar een geschikt hotel in de buurt. Voor de routebeschrijving kunt u ook een bezoek brengen aan de officiële website. Het adres is Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.