1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Auto Moto Depoca 2021

Oktober 2021

Oldtimers Te Koop >

De belangrijkste Italiaanse show van oldtimers en motorfietsen is Auto Moto Depoca. Meer dan 5000 auto’s zullen voor u paraat staan in een tentoonstellingsruimte van 90.000 m². De show voldoet aan de behoeften van de meer dan 45.000 enthousiastelingen uit heel Europa die naar Padua komen om de fantastische oldtimers en originele onderdelen te vinden en bewonderen. De beurs zal plaatsvinden in oktober 2021.

 

Er komen jaarlijks maar liefst 120.000 bezoekers uit heel Europa naar Auto Moto Depoca.

Van modelauto’s tot onderdelen en van oldtimers tot droomauto’s, deze expositie biedt het allemaal! Ook kunt u de 500 motoren bewonderen die er aanwezig zijn of u maakt een praatje met een van de 1600 standhouders die natuurlijk álles van de auto’s en motoren weten.

 

De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om rustig rond te kijken. De toegangsprijs houdt u er niet van tegen en kinderen tot en met 12 zijn zelfs gratis. Zoekt u een hotel om te overnachten omdat u van ver komt? Neem een kijkje op de website en zoek hier naar een geschikt hotel. Voor de routebeschrijving kunt u ook een bezoek brengen aan de officiële website. Het adres is Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.