1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Auto Moto Depoca 2019

24 oktober tot en met 27 oktober

Oldtimers Te Koop >

Auto Moto Depoca is de belangrijkste Italiaanse show van oldtimers en motorfietsen. Meer dan 5000 auto’s zullen voor u paraat staan in een tentoonstellingsruimte van 90.000 m². De show voldoet aan de behoeften van de meer dan 45.000 enthousiastelingen uit heel Europa die naar Padua komen om de prachtige oldtimers en originele onderdelen te vinden en bewonderen. Dit evenement zal plaatsvinden van 24 oktober tot en met 27 oktober.

 

Er komen jaarlijks maar liefst 120.000 bezoekers uit heel Europa naar Auto Moto Depoca.

Van oldtimers tot droomauto’s en van modelauto’s tot onderdelen, deze beurs biedt het allemaal! Ook kunt u genieten van de 500 motoren die er aanwezig zijn of u maakt een praatje met een van de 1600 standhouders die natuurlijk álles van de auto’s en motoren weten.

 

De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om rustig rond te kijken. De toegangsprijs houdt u er niet van tegen en de entree voor kinderen tot en met 12 jaar is zelfs gratis. Komt u van ver en zoekt u een hotel om te overnachten? Neem een kijkje op de website en zoek hier naar een geschikt hotel. Voor de routebeschrijving kunt u ook een bezoek brengen aan de officiële website. Het adres is Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.