Europe's #1 Online Classic Car Dealer
Zondag 1 Augustus EXTRA OPEN (12:00-16:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Oldtimers te koopVerkoop uw oldtimer

EEN OLDTIMER KOPEN?

Welkom op de website van oldtimerbedrijf E & R Classic Cars, DE specialist in Oldtimers en Classic Cars.

Vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ons bedrijf ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Wij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt bij ons ook regelmatig unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen. Kom eens kijken in onze showroom in Waalwijk!

Iedere oldtimer keuze en iedere oldtimer kopen is toch weer anders. Graag helpen wij u bij de keuze die bij u op maat gesneden is. Immers budget, levensfase, gezinssamenstelling, mate van technische kennis en behoefte om zelf te willen en kunnen sleutelen verschillen per klant. Ook als u zelf geen technische kennis heeft kunt u gerust met een goed geprepareerde oldtimer van E & R Classics gaan rijden.

De tijd dat u zelf moest sleutelen aan een oldtimer of klassieker is definitief voorbij. Maar ook voor liefhebbers die graag een oldtimer restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze. Wij kunnen u in een restauratieproject ook begeleiden.

OLDTIMERS TE KOOP BIJ E&R CLASSICS

Wij hebben altijd meer dan 400 oldtimer te koop. Wilt u een oldtimer kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De oldtimers in onze voorraad komen van over de hele wereld. Wij verkopen onze oldtimers op wereldwijde schaal, en hebben ervaring met het wereldwijd transporteren van oldtimers. Naast de in- en verkoop en bemiddeling kunnen wij u ook de service bieden van een volledige ingerichte werkplaats met in oldtimers gespecialiseerd personeel. Wij kunnen u met alle voorkomende werkzaamheden aan uw klassieker of oldtimer van dienst zijn. Dus als uw auto een oldtimer APK keuring nodig heeft, laswerk, spuitwerk, onderhoudsbeurt of een reparatie bent u uiteraard ook van harte welkom.

Alle auto's (met uitzondering van de restauratieprojecten) die door ons worden verkocht zijn in onze professionele werkplaats (20 monteurs) getest en gecontroleerd met een checklijst van 125 punten. Deze checklijst hebben wij mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen vormen tot een zeer grondige controle om optimale kwaliteit en betrouwbaarheid van oldtimers te kunnen bewerkstelligen. Onze uitgebreide klassieker-controle bevat vele punten waaronder controle op roest, schade, een test van de compressie van de cilinders van de motor en daarnaast nog heel veel andere punten. Indien nodig zijn er naar aanleiding van de controle reparaties aan de auto gedaan of is er onderhoud aan de auto verricht met als doel voor u, de consument, er voor te zorgen dat u een rijklare en volledig betrouwbare oldtimer koopt.

 
 • Eigen werkplaats met ruim 20 monteurs
 • Registratie en keuringen (NL/BE/DE/FR)
 • Wereldwijde transport tot aan de deur
 • Hoogwaardige kwaliteit en service
 • Inruilmogelijkheden
 • Klanten beoordelen ons met een 8,9

 • Michael & Angela, Duitsland

  Nogmaals willen wij via deze weg bedanken voor de ons geleverde service - speciaal door uw medewerker, Lars van Dongen. Wij werden met zeer veel vriendelijkheid, gedienstigheid ontvangen. Wij komen graag nog een keer op bezoek in uw zaak.
 • Sam, Engeland

  We hebben de Porsche 912 vandaag ontvangen. Precies wat we verwachtten. Hartelijk dank.
 • Jos, Nederland

  Zag 2 maanden geleden op een oldtimer forum erclassics voorbij komen. Toevallig was ik vorige week in de buurt van Waalwijk dus besloot ik maar eens bij jullie rond te kijken. Wat een fantastische showroom met prachtige oldtimers!
 • Daniel en Nicole, België

  De MGB is deze middag prima aangekomen in zijn nieuwe thuis. Bij deze willen wij U nog eens bedanken voor de hartelijke ontvangsten en voor de prima service. Dank voor het helpen bij het realiseren van een jeugddroom.
 • Jean-Michel, Frankrijk

  Ik ben erg blij met mijn triomf TR3, we hebben ongeveer 60 km gemaakt het is perfect het rolt erg goed en de overdrive is perfect nogmaals bedankt voor je advies stuur onderstaande reactie door.
 • Bert, Nederland

  Mijn complimenten.
 • Thomas, Duitsland

  Nogmaals dank voor die mooie auto.
 • Bert, Nederland

  Zojuist de betaling van de Porsche 356 B binnengekregen. Geheel binnen de afgesproken termijn, zoals het hoort. Het was een genoegen met jullie zaken te doen en vanaf nu een ambassadeur voor jullie.
 • Mathias, -

  Ik wilde je bedanken voor je tijd en moeite! Het contact met jou was een heel prettige ervaring.
 • Jacob, Nederland

  Bedankt voor de snelle verkoop van mijn Triumph TR6 en de vlotte afwikkeling daarvan. Het was prettig zaken doen met jullie.
 • Roland, Frankrijk

  Het voertuig is geleverd en is aangekomen zonder problemen en geen schade. Ik dank u voor uw diensten alsook voor de communicatie.
 • Claus, Duitsland

  Hartelijk dank, communicatie met jullie is gewoon top !
 • Frank, Nederland

  Hartelijk dank voor het afleveren van de MK2 tezamen met de benodigde administratie. Uw collega heeft zich hierbij bijzonder hulpvaardig en uiterst geduldig getoond. Hartelijk dank ook voor de uitstekende service in de afgelopen weken.
 • Ton & Cecile, Nederland

  Bijzonder dank voor de toegestuurde fotoreportage. ONGELOOFLIJK mooie fotoserie!!!! Complimenten! Heel professioneel.
 • Wolfgang, Duitsland

  Hartelijk dank voor de probleemloze levering van de MGB - de auto is geweldig, mijn vrouw blij.
 • Vento, Finland

  Bedankt voor de geweldige service en het regelen van dingen. Let bij alles op het hoge niveau waarop u opereert. De overdracht van de auto is erg goed verlopen. Toen begon het avontuur. De reis door Duitsland over goede wegen was erg leuk. Volvo werkte prima. Tijdens de boottocht van Travemunde naar Helsinki kwamen vreemden de auto bewonderen en ernaar vragen. In Finland ging de reis goed en na in totaal ruim 1000 km waren we thuis. Het thuispubliek was ook erg blij met het uiterlijk van de auto, de vrouwen geven alleen om de vormen en kleuren ... We waren dus zondag volgens plan thuis. Vandaag heb ik de autopapieren naar de autoriteiten gebracht en… de Finse APK is geslaagd zonder gebreken of tekortkomingen. Nogmaals bedankt en veel succes voor uzelf en uw bedrijf. Het was een genoegen om zaken met u te doen!
 • Rolf, Duitsland

  We zijn erg blij met de Spitfire en heb ondertussen mijn zoon kunnen overtuigen van de mooie auto. Nogmaals bedankt voor de zeer goede samenwerking bij de aanschaf van deze prachtige auto.
 • Maxence, Frankrijk

  Ik wil bedanken voor de ontvangst van mijn 404 CAB. Ik wil in het bijzonder Remi bedanken, die blijk heeft gegeven van professionaliteit, aandacht en het zoeken naar oplossingen om zijn klant tevreden te stellen. De aandacht van ER Classic en een garantie van hoge kwaliteit op dit gebied. Nogmaals bedankt aan het hele team. Een tevreden klant.
 • Jean-Michel, Frankrijk

  Op 26 december kocht ik een Triumph spitfire MK1 uit 1965. We zijn zeer tevreden over de aankoop en de wagen doet helemaal wat hij moet doen.
 • Sylvie en Pierre, België

  Bedankt voor uw advies. Wij zijn zeer tevreden over uw service. Tot ziens bij de volgende aankoop!
Lees meer (262)